Office 365-podden S04E11

I det här avsnittet är Pia Langenkrans med i SharePoint-skolan igen och tillsammans pratar vi om Flerspråksstöd på SharePointsajter.

Sedan poddavsnittet spelades in har vi fått en nyhet vad gäller flerspråksstödet. Microsoft har annonserat fullt stöd för flerspråkighet även på teamsajter och inte bara på kommunikationssajter som det varit tidigare.

Stort tack för att du lyssnar på podden och glöm inte att du kan maila Mats och Pia på adressen office365podden@warnolf.net

Mer information om hur man gör detta hittar du på Create multilingual communication sites, pages, and news på Microsoft Docs.

Mats och Pia på European SharePoint Conference Office 365-podden

ESPC eller European SharePoint Conference ägde rum i Köpenhamn mellan den 28:e november och den 1:a december, och i det här avsnittet får du följa med Mats och Pia till mässgolvet. Vi hör bland annat ett utdrag ifrån Microsofts Ask Me Anything eller AMA som det kallas. Du får såklart också lite nyheter om Microsoft 365. Bland dom så nämns konsolideringen av Yammer-nätverk som sker automatiskt i Maj 2023 enligt planen. Vill du föregå så kan du läsa följande två URL:er https://techcommunity.microsoft.com/t5/yammer-blog/non-native-and- hybrid-yammer-networks-are-being-upgraded/ba-p/3612915 https://learn.microsoft.com/en-us/yammer/manage-security-and- compliance/export-yammer-enterprise-data Googla med Bing ifall du inte ids knappa in hela URL:en.    Pia Langenkrans hittar du på cloud476.com 
  1. Mats och Pia på European SharePoint Conference
  2. Fokustid med Viva Insights
  3. Hybridarbete med Microsoft Viva
  4. Säkerhetsskolan del 3: Informationssäkerhetskultur
  5. En intervju med Sofia Larsson

Publicerad av Mats Warnolf

Jag är oberoende konsult inom Office 365.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: