Office 365-podden

Bland all konsulting och utbildning som jag arbetar med till vardags så gör jag också en podcast om Microsoft 365. Office 365-podden blev namnet, för det var så tydligt vad podden skulle handla om. Jag valde det namnet innan Microsoft började prata om tjänsterna som ”Microsoft 365”. Eftersom Microsoft med jämna mellanrum vill etablera nya varumärken och namn så hängde jag kvar i ”Office 365”.

Mats och Pia på European SharePoint Conference Office 365-podden

ESPC eller European SharePoint Conference ägde rum i Köpenhamn mellan den 28:e november och den 1:a december, och i det här avsnittet får du följa med Mats och Pia till mässgolvet. Vi hör bland annat ett utdrag ifrån Microsofts Ask Me Anything eller AMA som det kallas. Du får såklart också lite nyheter om Microsoft 365. Bland dom så nämns konsolideringen av Yammer-nätverk som sker automatiskt i Maj 2023 enligt planen. Vill du föregå så kan du läsa följande två URL:er https://techcommunity.microsoft.com/t5/yammer-blog/non-native-and- hybrid-yammer-networks-are-being-upgraded/ba-p/3612915 https://learn.microsoft.com/en-us/yammer/manage-security-and- compliance/export-yammer-enterprise-data Googla med Bing ifall du inte ids knappa in hela URL:en.    Pia Langenkrans hittar du på cloud476.com 
  1. Mats och Pia på European SharePoint Conference
  2. Fokustid med Viva Insights
  3. Hybridarbete med Microsoft Viva
  4. Säkerhetsskolan del 3: Informationssäkerhetskultur
  5. En intervju med Sofia Larsson

Varför en podcast? För att det är så himla kul och stimulerande. På 80- och 90-talet höll jag på med Närradio på Stockholms Järvasändare (91,1MHz) och det var oerhört kul. Jag lärde mig att vara bekväm med min röst och att behärska tekniken i ljudproduktion.

Jag lär mig nya saker hela tiden. Nya sätt att berätta, nya sätt göra podd. (Gör jag misstag ibland? Japp. Men jag vill minnas att när man lär sig att gå är det i princip obligatoriskt att trilla på rumpan då och då.)

Publicerad av Mats Warnolf

Jag är oberoende konsult inom Office 365.

En tanke på “Office 365-podden

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: